Utbygging av bredbånd på

Skåtøy

Tilbud på TV & Internett

Kragerø Bredbånd AS vant Fylkeskommunens anbud om utbygging av bredbånd på den ytre delen av Skåtøy. Vi har i den sammenheng gleden av å tilby bredbåndstjenester i dette området til fastboende og fritidsboliger.

Forventet ferdigstilling er sommer/høst 2021.

NB! Områdene Buvika, Skåtøyroa og Krikken er egne prosjekter og blir bygget når vi oppnår salgsmålene i de forskjellige områdene. Bestilling for disse områdene gjøres skjema under.

Forbehold:
Fritidsbolig etablering på 9990kr gjelder alle som har rør til eiendommen eller de som har mulighet for luftstrekk. De som ikke har det må stå for graving selv.

Graving til fastboende: Dersom kabel skal legges i bakke, og det ikke finnes eksisterende rør som kan brukes, må kunde selv grave til tomtegrense (max 40 meter). Der hvor det er luftstrekk, er dette inkludert i etableringskostnaden.

Bedrift:
Betingelsene gjelder privatkunder. Bedrifter får egne tilbud etter at det er meldt interesse.

Innhold og priser

Når du sender inn skjema vil vi sende deg et formelt tilbud tilbake, eller svar på det du eventuelt lurer på. Dersom du har spørsmål eller nyttig informasjon til oss er det supert om du skriver dette i meldingsfeltet. 

Om våre tjenester og produkter skulle være av interesse ser vi frem til å høre fra deg.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Telefon: 930 10 270

Adresse: Bråteveien 6, 3772 Kragerø (man-fre 08-15)

E-post: salg@kragerobredband.no

Les mer om vårt bidrag til Kragerø
This is default text for notification bar